EXPERT IN HORMONEN🚀

Over Michelle

Toen ik een jaar of 13 was, kreeg ik mijn eerste ‘echte’ menstruatie-ellende. Op vakantie in Turkije kreeg ik stekende buikpijn. Uiteindelijk na drie dagen in het ziekenhuis, bleek ik een cyste in mijn rechtereierstok te hebben. Het was op dat moment niet acuut, dus ik mocht verder gaan ‘genieten’ van de vakantie. Veel details later, die ik je bespaar, mocht ik na een kijkoperatie in Nederland aan de pil. ‘Misschien groei je er overheen’, zei de gynaecoloog tegen me. Ik wist niet beter, dus dat deed ik. De pil leverde mij veel bijwerkingen op. Na diverse soorten geprobeerd te hebben, stopte ik er dan ook mee.

Gelukkig was daar de koperen spiraal! Hormoonvrije anticonceptie. Wat wil een mens nog meer? Niets was minder waar. Dit leverde veel meer bijwerkingen op. Maar voor mijn gevoel was er geen alternatief. Inmiddels weet ik dat ik endometriose heb. Iets dat ook zeker niet samen mag met een koperen spiraal. Na 11 jaar kreeg ik mijn diagnose. Vanaf dat moment ben ik mij gaan verdiepen in leefstijl, hormoonvrije anticonceptie, natuurlijke voedingsstoffen en de cyclus zelf. En ik heb mij mijn hele leven nog nooit zo goed gevoeld.

”Mag ik jou ook helpen om te genieten van het vrouw zijn?”

Mijn passie

Steeds meer zie ik wat leefstijl voor de mens doet. Preventief kan je zoveel bereiken, maar ook wanneer je al uitgeput op de grond ligt. Jouw lichaam gaat je ondersteunen wanneer jij haar ondersteunt. Met kleine stapjes vooruit. En je zal al een verschil merken.

Ik zie graag dat het goed gaat met mensen. Wanneer ik daarin iets kan betekenen dan ben ik daar zeer dankbaar voor. Inmiddels heb ik handvatten waarmee ik dit kan bereiken. Het moment dat iemand tegen mij zegt: ‘Ik voel me eindelijk weer eens goed!’ Dat moment betekent alles voor mij. De eerste stap naar het genieten van het vrouw zijn is gezet.

Mijn doel

Ik zie het leven volgens de vrouwelijke cyclus als de volgende stap in de emancipatie. We hebben jarenlang geleefd in een maatschappij gericht op mannen. Hierin hebben we laten zien dat, als het moet, wij ons mannetje kunnen staan. Maar het laat ons ook zien dat onze natuur hier niet op ingericht is. Dat wij krachten en valkuilen hebben gedurende de cyclus waar de maatschappij voordeel aan heeft om er rekening mee te houden.

Mijn doel is dan ook dat alle vrouwen zich bewust mogen worden van hun vrouwelijke kern. Dat zij kunnen leven volgens hun cyclus en daarmee de wereld laten zien hoe prachtig ze zijn. Welke voordelen dit heeft voor haarzelf en de omgeving waarin zij zich beweegt. En dat zij haar vrouwtje mag staan, i.p.v. haar mannetje.
Maar laten we klein beginnen. 

Mag ik jouw vrouwelijke kracht ontketenen?

Leuk dat je een afspraak wil maken bij De Hormonie! 

Vul onderstaand formulier in en ik neem z.s.m . telefonisch contact met je op voor een kennismaking. We plannen daarna direct jouw afspraak in. 

Wil je liever direct bellen? Je kan me bereiken op +31 654220414