EXPERT IN HORMONEN🚀

Consulten

Hieronder zie je een overzicht van de vier type consulten die De Hormonie hanteert. Twijfel je welke goed bij jou past? Neem gerust contact op, dan sparen we er over!

Succesvolle resultaten!

''Ik heb super fijne en goede begeleiding gekregen van Michelle. Het traject dat ik met haar heb doorlopen heeft mij veel gebracht. Vooral veel bewustwording en hulp bij het integreren van een leefstijl rondom mijn cyclus. Ze voelde goed aan wat ik nodig had en heeft mij handvaten gegeven. Ik zou een traject bij Michelle zeker aanraden.''
Sarah Schootstra
''Michelle is een ervaringsdeskundige pure sang. Maar dat niet alleen. In onze beleving is zij iemand die met échte interesse kan luisteren naar iemand. Daarna kan zij je helpen om de beste versie van jouwzelf te worden. Echt een mooi mens die door haar opleiding en ervaring jou verder kan helpen.''
Menstruatie Voorlichtingsinstituut
''Hormonen de baas heb ik ervaren als een interessante cursus. Kennis die voor elke vrouw, jong en 'oud' (en man!) het leven een stukje makkelijker kan maken. De avonden waren ook nog eens gezellig, een leuke tijdsbesteding dus. En Michelle laat je gelijk op je gemak voelen met dit, soms toch, ongemakkelijke onderwerp.''
Anne Boerboom

Meest gestelde vragen

Dit is divers en ligt aan het soort traject dat je kiest. Bewustwording, kleine stapjes en maatwerk staan altijd centraal. Zo is het voor iedereen haalbaar om gewenste doelen te bereiken.

Wanneer jij bewust het traject aangaat en bereid bent tot investeringen in tijd, geld en moeite, zal het je helpen. Ik reik je handvatten, maar uiteindelijk zet jij zelf de stappen. Ik help jou bij het vinden van de juiste stappen.

Uiteindelijk is dit altijd jouw eigen keuze zijn. Wat mij uniek maakt is mijn eigen verhaal. Dit kan je inspireren en motiveren. Daarnaast houd ik van warme, fijne gesprekken met een klein beetje humor als daar ruimte voor is.

Zeker, afhankelijk van de reden voor deze anticonceptie zullen we er even over praten. Maar het gebruik van hormonale anticonceptie hoeft het traject niet in de weg te staan. We kunnen samen verkennen of dit de juiste keuze is voor jou en of je hierbij wil blijven.