EXPERT IN HORMONEN🚀

1-Op-1 Coaching

1-Op-1 coaching is mogelijk op twee manieren. Je kan kiezen voor een eenmalig basisconsult of direct volledig erin duiken middels een traject van 3 maanden inclusief een aantal testen. Hieronder lees je meer details. 

Basisconsult - 60 min €55,-

Dit consult is erop gericht om a.d.h.v. jouw ingevulde anamneseformulier je situatie goed te verkennen. Daarnaast krijg je een boel informatie over de vrouwelijke cyclus. Er zal een wereld voor je opengaan! Vervolgens kan je zelf thuis aan de slag met tips op basis van voedingsstoffen en lifestyle die aansluiten op jouw doelen.
Het is mogelijk tijdens dit consult nog door te gaan met het Traject Me. De kosten van dit consult worden dan in mindering gebracht op de kosten van Traject Me.

Traject Me €275,-

In vier consulten neem ik je bij de hand. We verdelen de grote hoeveelheid informatie over diverse afspraken, zodat je het beter tot je kan nemen. We kiezen per moment wat passend is bij jouw situatie. We richten ons op voeding, voedingsstoffen, stressmanagement, xeno-oestrogenen en beweging. We delen het op in kleine, hapklare stukjes zodat het minder lastig is. Kleine stapjes is key!

Consult 1 - 75 min

Het eerste consult is erop gericht je binnenstebuiten te keren. We duiken in jouw anamneseformulier en doen een aantal fysieke testen. Hiermee krijgen we een helder beeld van jouw situatie. Daarnaast ga ik je uitgebreid meenemen in de wondere wereld van de cyclus.

Consult 2 - 45 min

Voor het tweede consult zijn de resultaten van de bloedtest(vingerprikje) en gelukshormonentest binnen. Deze gaan we bespreken en indien nodig stellen we het behandelplan bij. Ook in dit consult krijg je een boel informatie over de cyclus.

Consult 3 - 45 min

Het derde consult is erop gericht om goed stil te staan hoe het nu gaat. Wat is verbeterd en waar valt nog winst te behalen? We stemmen af en bekijken jouw situatie op dit moment.

Consult 4 - 30 min

Het vierde consult is erop gericht om te ontdekken welke stappen er zijn gezet en hoe jij nu verder wil! Wil je de resultaten behouden en wat is daarvoor nodig? Wil je er nog een stapje bovenop doen? Vanaf dit punt beslis jij het vervolg.

Consulten

Leuk dat je een basisconsult aanvraagt bij De Hormonie! 

Vul onderstaand formulier in en ik neem z.s.m . telefonisch contact met je op voor een kennismaking. We plannen daarna direct jouw afspraak in. 

Wil je liever direct bellen? Je kan me bereiken op +31 654220414

Leuk dat je het Traject Me aanvraagt bij De Hormonie! 

Vul onderstaand formulier in en ik neem z.s.m . telefonisch contact met je op voor een kennismaking. We plannen daarna direct jouw afspraak in. 

Wil je liever direct bellen? Je kan me bereiken op +31 654220414